Kiełbaski Śniadaniowe


"Nie można wyjść z domu bez porządnego śniadania!" To zdanie słyszał już chyba każdy. Rano często jesteśmy w biegu, nie mamy na nic czasu, a zjedzenie czegoś jest ostatnią rzeczą, o której myślimy. A przecież to właśnie śniadanie dostarcza nam energii do działania po całonocnym poście. Angielskie słowo "breakfast" mówi dobitnie: przerwij post. Na pustym baku daleko nie zajedziesz, dlatego zapewnij swojemu ciału i umyłsowi odpowiednią dawkę paliwa.
Smaczny START na dzień dobry! to linia doskonałych na śniadanie, i nie tylko, kiełbasek. Do wyboru mamy aż pięć wariantów: frankurterki parzone, kiełbaski śląskie, lekko wędzone, bratwurst oraz kiełbaski pikantne, więc z pewnością każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.

Kliknij tutaj i zobacz dlaczego warto jeść śniadanie :)

 

 

 

 

franfurterki_parzone

Franfurterki Parzone

Klasyczne śniadaniowe kiełbaski najsmaczniejsze z wody. Obok jajka na miękko na stole zagoszczą na Waszym śniadaniowym talerzu. Dopełnieniem takiego posiłku może być tost lub ciemne pieczywo. 100g wyrobu wyprodukowano ze 108g mięsa wieprzowego.

Kielbaski_slaskie

Kiełbaski Śląskie

Nie ma jak śląskie śniadanie, kaloryczne i smaczne. Kiełbaski śląskie proponujemy sparzyć lub delikatnie podgotować. Doskonałym uzupełnieniem śniadania będzie śląska sałatka wielowarzywna z majonezem - szałot.

Kielbaski_lekkowedzone

Kiełbaski lekko wędzonne

Cienkie kiełbaski lekko muśnięte dymem, dzięki któremu mają niepowtarzalny, delikatny smak. Doskonałe do śniadania na ciepło, jak i bez podgrzewania. Zyskają na smaku podane z sezonowymi warzywami. 100g wyrobu wyprodukowano ze 100g mięsa wieprzowego.

Kielbaski_pikantne

Kiełbaski pikantne

Jeśli już śniadanie powinno być dla Was wyraziste, polubicie kiełbaski pikantne. Doskonale doprawione pikantną papryczką nie tylko nasycą, ale i rozgrzeją. Doskonałym zrównoważeniem dla ich ostrości będą sery.

Kielbaski_bratwurst

Kiełbaski bratwurst

Tak chętnie jedzone na niemieckich ulicach kiełbaski mogą trafić już na Twój stół. Twój wybór czy je podsmażysz na patelni, czy podgrzejesz w wodzie. Smakują zawsze wybornie! Podawaj z ulubionym pieczywem.