Duda Food Service Mecenasem Restauracji Mistrzów

Nasza marka była mecenasem Restauracji Mistrzów podczas tego prestiżowego turnieju Beach Pro Tour Challenge Stare Jabłonki 2025.

W dniach 26-29 czerwca malownicze Stare Jabłonki nad jeziorem Szeląg Mały po raz kolejny stały się areną dla najlepszych siatkarzy plażowych świata. Ale to nie tylko sport przyciągał uwagę – RESTAURACJA MISTRZÓW była prawdziwym kulinarnym sercem całego wydarzenia. Nasza marka była mecenasem Restauracji Mistrzów podczas tego prestiżowego turnieju Beach Pro Tour Challenge Stare Jabłonki 2025.

Mistrzowie kuchni w akcji: W ramach programu "RESTAURACJA Z KLASĄ" młodzi adepci sztuki kulinarnej rozwijali swój talent pod okiem legend polskiej gastronomii takich jak: Robert Branicki, Dawid Bielecki, Robert Witkowski, Tomasz Sobczyński, Tomasz Krake, Patryk Wiśniewski, Andrzej Polisiakiewicz, Jarek Owczarczyk, Kurt Scheller, Karol Okrasa i Dariusz Struciński. A nasze najwyższej klasy surowce były bazą do przygotowywanych przez nich dań:

  • ŁOPATKI WOLNO GOTOWANEJ w polnych ziołach podanej z botwinką, serem dziugas, ogórkiem kompresowanym, majonezem szczypiorkowym i croissantem
  • PIECZONEGO ŻEBERKA podanego z pesto ziołowym, glazurą z pomidorów i piklowanymi warzywami
  • KARKÓWKI serwowanej z czerwoną kapustą, konfiturą z bakłażana, caponatą i maślaną bułeczką
  • PIERSI Z KACZKI z glazurą wiśniową, kluskami i czerwoną kapustą.

Ponadto dań z wykorzystaniem naszych produktów Convenience Food oraz naszych kabanosówDuda High Protien można było spróbować w strefie VIP na stadionie, w restauracji hotelowej oraz w trakcie Gala Garden Party.

Nasza obecność podczas wydarzeń takich jak Beach Pro Tour Challenge Stare Jabłonki 2025, to nie tylko forma zaangażowania w sport i promocję zdrowego stylu życia – to także jasny sygnał, że segment HoReCa to jeden z naszych priorytetów wzrostu. Wspieramy rozwój kulinariów w Polsce i chcemy współtworzyć przestrzeń dla gastronomii z klasą. Dzięki naszemu doświadczeniu i rozbudowanej logistyce jesteśmy w stanie odpowiadać na potrzeby zarówno dużych hoteli, jak i kameralnych restauracji, oferując produkty, na których można polegać każdego dnia.