Kiełbaski z serem
Kremowe wnętrze, wypełnione rozpływającym się serem, doskonale współgra z aromatycznym, dobrze przyprawionym mięsem tych wyjątkowych kiełbasek.
Ciepły letni wieczór i grill rozgrzany do czerwoności, a na ruszcie kiełbaski, z których powoli wytapia się aromatyczny ser. To prawdziwa gwiazda grillowego menu. Podczas pieczenia ser w środku staje się płynny i ciągnący, tworząc niepowtarzalne połączenie smaków, które zachwyci każdego. Świetnie smakują podane prosto z grilla, z chrupiącą skórką i kremowym wnętrzem, a nawet jako pyszny składnik aromatycznych sosów do makaronu.
Skład:
Kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
100 g wyrobu wyprodukowano z 98 g mięsa z kurczaka i 7 g sera.
Składniki: mięso z kurczaka, ser, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromaty, glukoza, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), białko sojowe, ocet, substancja konserwująca (azotyn sodu), osłonka jadalna: jelito baranie.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, seler, gorczycę.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Wartość odżywcza 100 g produktu:
Wartość energetyczna 687 kJ / 164 kcal, Tłuszcz 7,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2 g, Węglowodany 2,2 g, w tym cukry 0,6 g, Białko 21 g, Sól 1,9 g.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C.
Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 48 godzin.