Pasztety i pasztetowe

Kultowa nuta smaku, produkowana według tradycyjnej receptury. Ulubiona pasztetowa Polaków. Niekwestionowana gwiazda, której sława sięga od morza do gór. 

Pasztetowa firmowa

Najchętniej wybierana pasztetowa w Polsce. Od lat produkowana według tradycyjnych receptur – jej smak doceniany jest w wielu polskich domach jako znakomity dodatek do rozsmarowania na kromce chrupiącego chleba.

Pasztetowa Drobiowa

Dodatek drobiu sprawia, że delikatna, kremowa konsystencja idzie w parze z subtelniejszym smakiem. Znakomita jako baza komponująca się ze świeżością ogórka, słodyczą pomidora czy chrupkością papryki.

Pasztetowa ze szczypiorkiem

Swój charakterystyczny smak pasztetowa zawdzięcza między innymi dodatkowi wątróbki – skontrastowaliśmy go ze świeżą, nieco ostrą nutą szczypiorku. To zaskakujące połączenie wprowadza w gamie smaków pasztetowej Duda nową jakość.

Pasztetowa Pomidorowa

Podobno je się także oczami a mało jest tak apetycznych i naturalnych kolorów jak barwa dojrzałych w słońcu, soczystych pomidorów. Ich dodatek dodaje naszej pasztetowej słodyczy i subtelności a kanapką z pomidorową pasztetową jest ozdobą każdego talerza.

Pasztetowa Cebulowa

Aromatyczny lecz subtelny dodatek cebuli podkreśla charakter tej wyjątkowej pasztetowej. Delikatna w formie, wyrazista w smaku – znakomite połączenie.