Polędwica Ani

Sekret tkwi w każdym cienkim plasterku. Stworzona z pasją i dbałością o najmniejszy detal, ta krucha i soczysta polędwica to kwintesencja smaku najwyższej klasy mięsa.

Polędwica Ani to smak, który mówi sam za siebie. Jej delikatność i bogaty, naturalny smak sprawiają, że idealnie smakuje solo, jako wykwintna przekąska, czy jako elegancki element wyrafinowanych kanapek. To smak, który inspiruje i zachwyca swoją prostotą i doskonałością. 

Skład:

Produkt drobiowy z dodatkiem surowców wieprzowych, z połączonych kawałków mięsa, parzony, w osłonce niejadalnej.

Składniki: woda, filet z kurczaka 36 %, skrobia, skórki wieprzowe 5 %, białko sojowe, sól, białko wieprzowe, substancje zagęszczające (karagen, konjak), maltodekstryna, glukoza, stabilizatory (trifosforany, octany sodu), wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), aromaty, przeciwutleniacz (izoaskorbinian sodu), substancja konserwująca (azotyn sodu). 

Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, seler, gorczycę, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą). 

Wartość odżywcza 100 g produktu: Wartość energetyczna 332 kJ/79 kcal, Tłuszcz 1,8 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g, Węglowodany 5,6 g, w tym cukry 0,6 g, Białko 10 g, Sól 2,2 g.

Należy spożyć do:/Numer partii: patrz nadruk na etykiecie.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +9 °C.
Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 4 dni.